Jardins de Llum 2017

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Jardins de llum 1Jardins de llum 2

 

programa

Jardins de Llum 2017 és un itinerari efímer d’art a l’entorn la llum i de l’aigua , que neix dins dels actes de la Festa de Llum i del Misteri de la Lum de Manresa.

Des de la Taula de les arts visuals de la Catalunya central (TAV-CC) volem aportar a aquesta festa tan arrelada a la ciutat la proposta d’un recorregut  ple d’art i mostres efímeres de carrer.

Durant una nit el barri vell de Manresa acull diferents propostes artístics al carrer, sota la direcció artística la TAV-CC i la producció i suport de l’Ajuntament  Manresa. Un festival que vol  relacionar diverses activitats que resultin diferents, plenes d’emoció i qualitat pel seu concepte, essent participatives en la seva realització. Aquest 2017 volem que els “Jardins de llum” trobin la complicitats dels diferents agents socials de la ciutat i dels espectadors dels actes.

D’aquesta manera Jardins de llum s’inscriu en la tendència actual de manifestacions festives a l’entorn de l’aigua i de la llum, facilitades per la evolució de la tecnologia de les projeccions i il·luminacions espectaculars, i els nous llenguatges efímers de l’art al carrer. Com a referents, tot i acceptant les diferències de format, podrien citar la “Fête des Lumieres” que es celebra anualment a Lyon (França), la Festa de la Llum que per primera vegada aquest any s’ha incorporat a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona, el “Mapping Festival” de Ginebre (Suïssa) i “Lluèrnia “ de l’Olot.

Jardins de Llum 2017 tindrà lloc la nit del dilluns 20 de febrer de les 19.00 a les 22.00 al Centre Històric de Manresa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un pensament sobre “Jardins de Llum 2017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s