Jardins de LLum 18

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 programa Jardins de Llum : _Llibret Jardins

El Festival Jardins de Llum manté el llistó de qualitat, i estrena aquest any els Ponts de Llum com a extensió. Jardins de Llum té per objectiu apropar al públic els nous llenguatges contemporanis, cercant estratègies per arribar al màxim possible de gent. Per aquest motiu, amb l’apartat “escultures participatives”, diversos col·lectius de la ciutat poden accedir i formar part de Jardins de Llum .

Aquest 2018, el Festival viu un considerable augment de participació,  i passa de les 9 escultures participatives del 2017 a 20 escultures de llum aquest any. També, com l’any passat, en el marc del festival es programa una exposició de FotoArt , a la Plana de l’Om, amb el nom de  “Jugant amb la Llum”.

L’organització vol destacar d’aquesta edició la gran qualitat dels projectes convidats, amb artistes com Carlos Coronas, vingut d’Astúries i amb una gran trajectòria i reconeixement; Meritxell Solé Figueras i Jordi Martínez Píñol, guanyadors de la passada edició del festival A Cel Obert de Tortosa i convidats per la Xarxa Transversal  amb una obra de gran impacte a la plaça Major; les ballarines  Maria Ribera i Núria Tobias, molt actives a Manresa, que ens presenten una obra intimista de llum i ombres;  i l’escola d’Arquitectura Energia i Medi Ambient  de Barcelona de la UPC, amb una intervenció de llum a la muralla del carrer Sobrerroca.

Aquest serà el segon any que Jardins de Llum forma part del projecte Transefímers de la xarxa d’activitats culturals Transversal, i se suma així a una relació d’iniciatives en la qual també figuren el Festival Ingràvid de Figueres, la MAU (Mostra d’Art Urbà) de Granollers, Lluèrnia d’Olot, Fescamp de Sant Cugat del Vallès i A Cel Obert de Tortosa.

 

 

Un pensament sobre “Jardins de LLum 18

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s